Talvipäivä Kankaanpäässä on täynnä touhua

Talvipäivä Kankaanpäässä on täynnä touhua

Kankaanpään laajat mahdollisuudet monenlaiseen liikuntaan ja muuhun tekemiseen tarjoavat vaihtoehtoja talviviikonloppuun, arki-illan piristykseksi tai kokonaiselle talvilomaviikolle. Pakkaa varusteet mukaan ja lähde nauttimaan, kun kaikki tarpeellinen löytyy läheltä! 

Miltä kuulostaisi pieni hiihtolenkki päivän alkajaisiksi? Kankaanpäässä on mistä valita – 29 hiihtolatua ja mahdollisuus lähteä ladulle vaikka koiran kanssa! Jos hiihto ei ole sinun juttusi, innostaisiko rento luistelu kentällä tai hallissa? Välissä voi nauttia kuumat kaakot tai mehut jossain keskustan kahviloista, jonka jälkeen ehtii vielä pitämään hauskaa pulkkamäessä. 

Ruokaa tarjoilevat lukuisat Kankaanpään keskustan ravintolat, ja ostosmahdollisuuksia on monissa alueen tehtaanmyymälöissä. Päivän päätteeksi voit pulahtaa nauttimaan talviuinnista ja saunasta viikonpäivästä riippuen.  

Tekemistä sisällä ja ulkona

Kankaanpäässä riittää ajanvietettä. Kaupunki on tunnettu monipuolisista liikuntamahdollisuuksistaan, joista pääsee nauttimaan vuoden ympäri. Liikuntakeskuksen alueelta löytyy monen lajin harrastustilat kaiken tasoisille ja -ikäisille liikkujille ja jopa kilpaurheilijoille: sisäliikuntatilat, jäähalli, tennis- ja padelkentät, voimailutilat, uimahalli ja skeittialue sekä paljon muuta.  

Hyödynnä talven tuomat mahdollisuudet tutustua Lauhanvuori-Hämeenkangas UNESCO-kohteeseen Geoparkissa. Suksilla pääsee liikkumaan paikkoihin, joihin kesällä ei ole mahdollisuutta mennä. Talvinen suo on hiljainen, mutta luonnon monimuotoisuus paljastuu paikan päällä. Eläinten jäljet, talvisten männikön ja koivikon kauneus ja suon rauha tarjoavat aistielämyksiä parhaimmillaan. 

Kuninkaanlähteen karavaanarialue palvelee rajoitetuin palveluin myös talviaikaan – arkisin omatoimialueena ja viikonloppuisin alueen isäntäpäivystyksellä.  

Kulttuuritarjontaa myös talvisin

Kankaanpään museo on avoinna talvikaudella viikonloppuisin. Pysyvien näyttelyiden lisäksi on vielä kevään ajan mahdollisuus tutustua VIIVA-näyttelyyn arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta. Ainutlaatuisen Taidekehän kohteita pääsee kiertämään ulkoilmassa vuoden ja vuorokauden ympäri.  

Talvipäivä Kankaanpäässä on täynnä touhua ja tekemistä sekä rentoa olemista. Kokoa vinkeistä sinulle sopivat ajanvietteet ja nauti vapaapäivästäsi tai lomaviikostasi meillä Kankaanpäässä! 

Lisää vinkkejä löydät Visit Kankaanpään nettisivuilta sekä Kankaanpään kaupungin nettisivuilta.