Useita rantavaihtoehtoja kuumiin kesäpäiviin

Rivieran uimaradat ja Rivieera-ravintola

Kesäkuumalla molskahdus veteen virkistää, ja Kankaanpään monet uimarannat kutsuvat nauttimaan lomapäivistä. Ruokojärven uimaranta on monipuolinen kohde aikuisille ja lapsille. Kuninkaanlähteen leirintäkohde houkuttelee myös päiväkävijöitä.

Ruokojärven uimarantaa kutsutaan puhekielessä ”Kankaanpään Rivieraksi”. Ranta houkuttelee viettämään kesäpäivää koko perheen voimin ja nauttimaan monista aktiviteeteista. Alle kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle hiekkarannalle on helppo saapua. 

Viihtyisä alue aivan keskustan tuntumassa tarjoaa liikunnallista tekemistä, ja tilaa rentoutumiselle. Esimerkiksi pallopelit onnistuvat rantalentopallokentällä, ja vehreällä nurmikkoalueella kelpaa rentoutua, joogata tai vaikka heitellä frisbeetä. Lapsia ilostuttaa myös alueen leikkipuisto.   

Hiekkaranta tuo mukavaa tunnelmaa. Rivieralla on kaksi laituria, ja matalan rannan ansiosta myös lasten on helppo mennä uimaan. Veteen on rajattu myös oikeat uimaradat.  

Alueella palvelee ravintola terasseineen ja lähellä sijaitsevat myös monipuoliset palvelut apteekista ruokakauppaan ja päivittäistavarakaupasta huoltoasemaan. Iso parkkialue mahdollistaa pysäköinnin autolla saapuville.  

Alueella myös koirien kanssa on helppo kastautua, sillä Ruokojärven itäpuolella sijaitseva niin sanottu ”vanha uimaranta” on nimetty viralliseksi koirauimarannaksi.  

Kuninkaanlähteellä viihtyy koko perhe 

Kuninkaanlähteen alue on suosittu karavaanareiden leirintäkohde. Sen laajat palvelut ovat kesäisin avoinna ihan kaikille. Vain kymmenen kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalla alueella on kosolti erilaisia viihdykkeitä ja lisäksi välinevuokrausta.  

Maauimalan lämmitetyt altaat houkuttelevat uimaan ja pitkä liukumäki vesileikkeihin. Iso lasten leikkipuisto, erilaiset sisäpelit, minigolf, pallopelikentät, trampoliini sekä monet muut mahdollisuudet takaavat tekemistä lapsille ja koko perheelle. Tanssilava vaihtaa tarvittaessa muotoaan esimerkiksi sählykentäksi. Grillausalueet ja kota tuovat tunnelmaa ja mahdollistavat makkaranpaiston kauniissa ympäristössä.  

Tutustu kaikkiin kaupungin uimarantoihin.