Lapsille, nuorille ja perheille

rivieran leikkipuisto

Kankaanpää tarjoaa paljon mukavaa menoa ja touhua lapsille, nuorille ja perheille. Koe taidekehä lapsen silmin, seikkaile kauniissa puistoissa ja nauti kesästä uimarannalla – herkuttelua unohtamatta!

Tekemistä Kankaanpäässä

 • Kankaanpään Taidekehä ei ole vain aikuisille! Lähde kaupunkiseikkailulle Kankaanpäähän ja anna lasten bongata taideteokset. Lapset myös osaavat antaa omat tulkintansa. Tiedätkö mikä teoksista on kivikautinen Segway..? Taidekehälle pääset tästä linkistä: Taidekehä
 • Lapset viihtyvät myös kaupungin lukuisissa leikkipuistoissa, joita Kankaanpäästä löytyy yli 20. Keskustan Leijonapuisto ja Rivieran uimarannan leikkipuisto kannattaa ainakin testata!. Kaikki puistot löydät täältä: Leikkipuistot
 • Aurinkoisena päivänä uimaranta on aivan ehdoton paikka! Rivieran on uimarantojen parhaimmistoa, mutta kivoja rantoja löytyy myös kaupungin kyliltä. Ja koirille on tottakai myös oma rantansa! Katso uimarannat sekä omat vinkit koirille.
 • Palkitun SF -Caravan Satakunnan Kuninkaanlähteen leirintäalueen sisällä sijaitseva maauimala on avoinna myös kaikille muillekin kuin karavaanareille. Saunojen leppeä löyly ja vesiliukumäki lisäävät todennäköisyyttä sille, että paikassa vierähtää helposti koko päivä.
 • Kankaanpää on frisbeegolfin luvattu maa. Kiekkoja heitellen voit matkaasi taittaa Kankaanpäässä kahdella eri radalla. Keskustan alueella Myllymäessä on aloittelijoille sopiva 9-väyläinen puistorata ja Viidentienristeyksestä lähtee 18-väyläinen kilparata, jossa on järjestetty useita Suomen Frisbeegolfliiton kilpailuja.
 • Hurahda geokätköilyyn yksin tai yhdessä lasten kanssa. Varoitus! Tämä, jos mikä, on koukuttavaa puuhaa. Loistava tapa käyskennellä luonnossa ja viettää jännästi letkeää aikaa yhdessä perheen kanssa. Tsekkaa Kankaanpään geokätköt tästä!
 • Ethän unohda Kankaanpään perinteisiä torstaitoreja ja lauantaisia kesätoreja! Ne ovat ehdoton kokemus myös lapsille. Torilta löydät lähiherkut ja kotiinviemiset. Yrittäjien järjestämille lauantaitoreille voit tulla myös kirppispöydän kera. Katso lisätiedot: toripäivät
 • Liikuntakeskuksen skeittipuisto valmistuu syksyllä 2020!
leijonapuisto_Hörhiäinen

Maha täyteen!

 • Herkkuhampparit, pitsat ja salaatit nautit Xmealissa torin laidalla. Tiesitkö, että ravintolaketjulla on juuret Kankaanpäässä? Samassa yhteydessä toimii myös Bar & Grill Varikko, jonka seiniä koristavat moottoriurheilija Toni Vilanderin keräämät muistoesineet kuten Teemu Selänteen pelipaita ja Kimi Räikkösen ajohaalarit.
 • Ruokahetki kruunataan kauppatorin kupeessa olevassa kahvila-konditoria Postellissa. Rustiikkisessa kahvilassa voi ihastella myös suomalaista muotoiluhistoriaa valtavan Arabian kahvikuppikokoelman kautta.
 • Katso näistä linkeistä muut herkuttelumahdollisuudet:
jäätelökioski_Postelli

Majoitus

kuntoutuskeskus_huoneisto

Muut palvelut

lapset potkulautailee