Kankaanpää-sovellus tarjoaa monipuolista tietoa myös matkailijoille

Kankaanpää-sovellus tarjoaa monipuolista tietoa myös matkailijoille

Kankaanpään kaupunki on lanseerannut oman mobiilisovelluksen, joka on suunnattu niin paikallisille asukkaille kuin kaupungissa vieraileville matkailijoillekin. Tämä uusi innovaatio tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia mahdollisuuksia pysyä ajan tasalla kaupungin tapahtumista, uutisista ja paikallisesta tarjonnasta.

Kankaanpää-sovellus ei kuitenkaan rajoitu pelkästään tiedon tarjoamiseen. Se toimii myös oppaana mm. kaupungin liikuntapaikkoihin. Sovellus opastaa käyttäjän vaikkapa lähimmälle laavulle tai uimarannalle. Sen avulla voi tutustua myös Taidekehän teoksiin.

Yksi sovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on paikallisten yritysten tarjoamien etukuponkien ja alennusten hyödyntäminen. Sovelluksen käyttäjät voivat lunastaa ainutlaatuisia etuja useista paikallisista liikkeistä. Lisäksi se tarjoaa käyttäjilleen ravintoloiden lounaslistoja ja mahdollisuuden katsella paikallistelevision striimiä.

Tämä maksuton mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta nimellä ”Kankaanpää”. Lisätietoja Kankaanpään mobiilisovelluksesta löytyy osoitteesta kankaanpaa.fi/kaupunki-ja-hallinto/viestinta/sovellus.

Kokeile rohkeasti ja ota kaikki ilo irti Kankaanpään tarjonnasta!